O nás

vítejte

Připravte se na revoluci v zhodnocování finančních prostředků. Jsme společnost, zabývající se klasickým obchodem, s rozdílem, že součástí budete i Vy! Díky dlouhodobým kontaktům jsme schopni zajistit obchod, kde zhodnocení finančních prostředků se pohybuje od 6ti do 10ti % měsíčně pro klienta. Vše probíhá pod smlouvami, investovat lze od 10.000,-. Nejkratší možnost investice je 3 měsíce. To je doba, za kterou jsme schopni uskutečnit obchod a zhodnotit Vaše finance. V zájmu delší investice se peníze dále investují do dalších obchodů, kdy zhodnocení Vašich peněz stoupá.

Jak to funguje? Naše firma vyhledává nejlepší investiční příležitosti v těchto lukrativních odvětvích. S využitím pokročilých technologických nástrojů a analýz přinášíme inovativní strategie, které minimalizují rizika a maximalizují výnosy. Díky naší odbornosti a zkušenostem jsme schopni nakupovat tyto aktiva za výhodné ceny a následně je prodávat s vysokým ziskem.


Co nás odlišuje? Naše investiční firma je zakotvena na základech důvěry, transparentnosti a vysoké kvality služeb. Poskytujeme našim klientům jedinečnou možnost investovat pomocí půjček, které jsou smluvně garantovány. S úrokovými sazbami od 6 do 10%

New era invest